****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2009. november 27., péntek

Az én adventi gyertyám +kari dekorok / My advant candles + Christmas decorsÍme az idei adventi gyertyáink. Nem akartam ebben az évben koszorút. Fél óra alatt el is készült. Amiből készült: 4 db kávés üveg, 4 db gyertya, két színű szalag:fehér és barna, drótból font számok, szárított alma és narancs, fahéj darabok, fenyőfaág.Karácsonyi ajtódísz. 8 perc alatt. Miből van? Két féle szalag fehér és barna, alul felül fahéj darab díszíti + hobby boltban vásárolt filc csillag. Segítségül pedig ragasztópisztolyt hívtam.
Rusztikus fa darabra bármit rárakhatunk, ami karácsonyi. Egyszerű és pár perc alatt megvan.Ti hogy készültök a karácsonyra? Kinek milyen koszorúja, díszei lesznek?6 megjegyzés:

Viki írta...

Nagyon jók lettek ezek a díszek, idén én is hasonlóan egyszerűeket tervezek.
Szerintem bátran kirakhatnád ezeket a képeket nagyobb méretben is :)

Lidércke írta...

Íme a mienk:
http://mesehaz.blogspot.com/2009/11/karacsonyvaro.html
Én is a piros-fehéret szeretem. :)

Krisztina írta...

Viki,

köszi, nagyobba? ha rámész kiadja egy kicsivel nagyobba, az a baj, ehhez annyira nem értek, mert ha kicsi a méret az nem jó, de ha meg nagyba töltöm fel akkor meg óriási-)

Krisztina írta...

Lidércke,

megnéztem, ötletes és szép, pont oda illő, várom a többit is-)

Gabi írta...

Mondtam én,hogy ügyes vagy!Nem kell szerénykedni!Ma feltettem az én karácsonyi dekorációm első részét ha gondolod nézd majd meg ha van egy kis időd!

Krisztina írta...

én vok ügyes, és akkor TE?

nagyon szép, ez aza arany és zöld párosítás is bejön nekem,