****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2013. július 24., szerda

Piknik a tihanyi levendulásbanNikiék nem tudtak indulni ezekkel  a gyönyörű profi képekkel a Pózolj levendulával pályázaton. Viszont én úgy gondoltam, mindenképpen érdemes megmutatni őket. Nem csak az ötletek végett, hanem a hangulata miatt. Ha ilyen volt a jegyes fotózás, akkor vajon milyen lesz a szeptemberi esküvő?
"Jegyes fotózásunk története...

Nagyon kedves a szívemnek minden, ami a régi szép időket idézi. Legyen az egy horgolt ágytakaró, egy régi tortatál, egy megsárgult szerelmeslevél (amit még nagypapám irt a nagymamámnak), vagy egy öreg játékmackó. Nem is volt kérdés, hogy amikor a jegyes fotózásunkra kerül sor, ezek a tárgyak is ott lesznek velünk. Így is lett.

Június 15-e gyorsan közeledett, és az utolsó pillanatban sikerült megvennünk a régies ruhákat, lefesteni hófehérre a 60-as évekbeli Csepel biciklit, és ha meg is repedt, de a kuglóf is csak megsült.
A helyszínen sem kellett sokáig gondolkodnunk, ezt a hangulatot mi más tehette volna még tökéletesebbé, mint a tihanyi levendulás és a Belső-tó. A fotózás témájának is ezt választottuk: piknik a levendulásban.

A fotósunk, Müller Dániel, és menyasszonya Timi, akiket van szerencsénk a barátaink közt tudni, garantálták, hogy az a nap  a sok-sok készülődés és várakozás megkoronázásaként valóban a legszebb emlékeink közé tartozzon. Közel 7 órát töltöttünk együtt, közben sokat nevettünk, túléltünk egy dongó támadást, a sütiből is fogyott, Timi is ügyesen világosított, és a kerékpár sem esett szét alattunk.

A hangulatot, az érzéseinket Dani olyan módon adta vissza a képeken keresztül, amiről álmodni sem mertünk volna. Nem is kellenek hozzá szavak, mert a fotók önmagukért beszélnek!"

képek: Müller Dániel


1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Valóban csodás képek, nekem amik leginkább tetszenek, a 9. és az utolsó. A "titanicos beütéses" beállítás sem rossz. A 9-nél a fényei és beállítása, "nézőpontja" fogott meg.