****************************** Vidéken is élhet stílusosan az ember. ******************************

2013. június 10., hétfő

Pózolj levendulával! – fotópályázat 2013
Kedves levendulakedvelők!

Immáron második alkalommal csábítalak fotózásra Titeket, melynek címe Pózolj levendulával! A tavalyi sikeres debütálás után, idén kedves barátaimat és partnereimet kértem fel díjazásra és zsűrizésre, természetesen ők szintén mind levendularajongók. 

Ha szereted a levendulát, akkor itt a helyed. Nem csak szép emlék lehet az a bizonyos fotó, de most díjazzuk is.  

Képzeljétek a múlt nyáron olyan emberek is fényképezőgép elé álltak, akik nem nagyon szeretik, ha fotózzák őket. Viszont a levendulát kedvelik, legyen az szárított csokor formájában, vagy kivirágozva a mezőn, kertben. Idén több kategóriát készítettünk, pózolhattok egyedül, a családdal illetve létrejött a legkreatívabb kategória. Egy valami úgysem fog hiányozni a képekről, a levendula. Ügyeltünk arra, hogy a beküldési határidőbe beleessen a kedvelt Tihanyi Levendulafesztivál időpontja (2013. jún. 22-23.) Pont azért, hogy akár ott tudjatok pózolni a tihanyi levendulamezőn. Tavaly erre szintén volt példa, és arra is, hogy urak álltak kamera elé, nem csak hölgyek. De beleesik még a Hőgyészi Levendulaszüret (2013. jún. 29.) és a Levendulahetek Pannonhalmán (2013. jún. 28-tól) is. 

Végezetül, de nem utolsó sorban, mivel a döntés sosem könnyű a sok szép és kedves fotók közül, ezért a díjak kiosztásában zsűri fog segíteni. A díjak természetesen csupa levendulásak, melyet támogatóim ajánlottak fel. 

Akkor nincs más hátra, mint, hogy kinézzétek a helyet, fotót készíttetni és elküldeni nekünk. Arra mindenképpen ügyeljetek, hogy a szép arcotok és a mosolyotok feltétlenül látszódjon a képen!  Mi már nagyon kíváncsik vagyunk.

Információk

-  A pályázat időtartama: 2013. június 10 – 2013. június 30.
-  Eredményhirdetés: 2013. július 7.
-   E-mail cím: hungarianprovence@gmail.com  tárgy: levendula.
-   Mindenkinek küldünk visszaigazolást e-mailben.
-   Az e-mailbe feltétlenül írjátok bele teljes neveteket, a fotó helyszínét, dátumát (év, hónap) és csatoljátok hozzá az 1 db fotót (JPEG formátum). Egyetlen egy elég. Továbbá írd meg nekünk, hogy melyik kategóriában pályázol.
-   A FÉNYKÉP CSAK EZ ÉVI LEHET (2013).
-   A díjakat a felajánlók postázzák (csak magyar lakcímre) majd.
-    A kép elküldésével hozzájárultok ahhoz, hogy azt felhasználhassuk a Pózolj levendulával kampány során, média célra.
-   Érdemes csatlakozni a Hungarian Provence Facebook oldalához, (ha még nem tettétek meg) mert ott napról-napra nyomon követhetitek a pályázatot és az azzal kapcsolatos híreket.

*** PLAKÁT ***

Kategóriák
 
-  Egyedül.
Mert egyedül is megy az a pózolás.

-  Családdal.
Mert a családi körnél nincs fontosabb.

- Legkreatívabb.
Legyen ötletes és stílusos az a fotó, rajta Te és a levendula mindenképpen. A többit Rád bízzuk.

Aki szeretne, mindegyik kategóriában indulhat. Amatőr fotókat várunk.


Díjak

Minden kategóriában egy díjat ítél oda a zsűri. Lássuk őket: 

- Egyedül kategória díja: 

Halmos Mónika Levendula szívvel, lélekkel c. levendulás könyve, melyet Mónika névre szólóan dedikál. Egy levendulás mézeskalács doboz Martuti mézeskalácstól, benne mézes szívekkel. Márti a dobozt külön erre az alkalomra készítette el. És egy Kinema Design levendulaszínű üveg nyakék. 


 

- Családdal kategória díja: 

Egy családi belépő a népszerű tihanyi Levendula Ház Látogatóközpontba, mely 2013. december 31-ig érvényes. És három kézzel készített levendulás illatzsákocska a Mecsek Ökocsalitól.- Legkreatívabb kategória díja: 

A LavandArt  levendulás ajándékcsomagja, melynek tartalma: 

Egy bádog levendulás kosár, két levendulás illatzsák, egy levendulás fürdőbomba, egy kerámia angyalfej pár, egy Surman Edit levendulás kaspó/váza és egy kézműves levendulás csoki. 

- Különdíj:

Egy levendulás szív Martuti mézeskalácstól. Márti a szívet külön erre az alkalomra készítette el.Zsűri

A zsűri tagjai:

Halmos Mónika, az ehető virágok szakértője, aki szívvel-lélekkel szereti a levendulát ezért szakácskönyvet is írt a lila aranyról. Szerinte ebben a rohanó világban a levendula a tisztaság, a nyugalom és a békesség megtestesítője. Mónika nem csak dekorációkhoz használja fel a virágot, hanem az ételekhez is.  
Kozma Márti. Mézeskalácsot készíteni és színt vinni az emberek szürke világába, őrizni a hagyományokat és mosolyt csalni a mézis ajándéktárgyakkal az emberek arcára. Ez a Martuti mézeskalács. Egyedi és zsűrizett mézeskalácsok sablon nélkül. Márti egyik igen népszerű terméke a nagyobb méretű levendulás szív és a doboz. 


Petrik Ida a Vidéki Élet Online Magazin alapítója. A levendula és a Balaton-felvidék szerelmese, ott is él férjével és két kisgyermekével. Cikkei és írásai elhozzák az olvasóknak a vidéket, még akkor is, ha vidéken élnek. A témák érdekesek és sokszínűek.  „Ma az emberek a szépre, a jóra, a harmóniára vágynak, ahogy egy igazi mai turista is hasonló életérzéseket keres. Számunkra a vidéki élet ezt jelenti, s reméljük, az oldalunkon megtalálható hozzá az összes recept.”Kapcsolat

Szívesen vesszük leveleiteket, kérdéseiteket: provence@citromail.huA változtatás joga fenntartva.Üdvözlettel: Beck Krisztina
Hungarian Provence blog


Támogatók

Kiemelt támogatók:www.lavandart.hu                     


www.martuti.hu


www.levendulahaz.euMédiatámogatók
http://videkielet.hu/           


Nincsenek megjegyzések: